Persondatapolitik

Persondata- og cookiepolitik

Gældende pr. 8. januar 2014
Ved brug af Dansk Retursystems hjemmeside, www.emballageregistrering.dk, accepterer du, at Dansk Retursystem A/S behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

I politikken finder du oplysninger om, hvordan Dansk Retursystem A/S bruger de personoplysninger, som du enten selv oplyser til os fx ved din tilmelding som udbyder hos Dansk Retursystem A/S eller oplysninger, som du elektronisk efterlader dig helt automatisk, ved din brug af siden.

Derudover finder du i politikken oplysninger om Dansk Retursystems brug af cookies på hjemmesiden.

1.    Virksomheds- og kontaktoplysninger

Hjemmesiden www.emballageregistrering.dk ejes og drives af:

Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene
Cvr-nummer: 25 49 61 40

Kontaktoplysninger:

Dansk Retursystem A/S
Att: Jura
Tlf.: 43 32 32 32
E-mail: info@danskretursystem.dk

2.    Personoplysninger

For at tilmelde sig som udbyder hos Dansk Retursystem A/S på www.emballageregistrering skal du i visse tilfælde oplyse dit navn og cpr. nummer. Alle personoplysninger behandles af Dansk Retursystem A/S og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk ret.  Alle personoplysninger og informationer om varekøb bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Dine oplysninger vil kun blive opbevaret så længe Dansk Retursystem A/S har behov herfor, for at vi kan udføre vores ydelser, eller kun så længe det er muligt iht. lovgivningen. Du kan, jf. persondataloven, få fuld indsigt i dine personoplysninger, som du har oplyst ved køb i webshoppen, ved oprettelse som bruger eller bestilling af Pantkort på www.pantstation.dk, ved skriftlig henvendelse til:

Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene
Att: Jura
Tlf.: 43 32 32 32
E-mail: info@danskretursystem.dk

3.    Cookies

Når du bruger Dansk Retursystems hjemmeside www.emballageregistrering.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille datafil, der lagres i din webbrowser, og som websitet genkender, når du besøger siden igen. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies indeholder oplysninger i form af tekst og/eller tal fx om indholdet i din indkøbskurv eller en dato, som kan være nødvendig for fx at gennemføre dine køb på www.emballageregistrering.dk. Sådanne cookies udløber som oftest efter hver session, det vil sige, når du lukker din browser (såkaldte session-cookies).

Andre cookies indstilles med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode (såkaldte persistent-cookies).

Her kan du finde mere information om formålet med Dansk Retursystems brug af cookies, hvilke cookies, der anvendes og en beskrivelse af de enkelte cookies. Det er også her du finder information om, hvordan du kan slette cookies.

Læs mere om cookies.

Brug for hjælp?

Find svar og gode råd her: