Tilmeld emballager

Brug for hjælp?

Find svar og gode råd her:

Tilmeld emballager

Når I har tilmeldt jeres virksomhed som producent/importør, og I har modtaget et login fra Dansk Retursystem A/S, kan I tilmelde jeres drikkevareprodukter her på siden.

Det er altid en god ide at kontakte Dansk Retursystem i god tid, inden I vil producere eller importere jeres produkter. På den måde kan vi rådgive jer om tilmeldingsform og valg af mærkningsform, før I designer jeres emballage og layouter jeres etiket.

Læs mere om tilmelding af emballager.

Krav om sikkerhedsstillelse

Hvis I tilmelder jeres produkter til primær mærkning, hvor man opnår varemærkelicens til at trykke Dansk Retursystem A/S' varemærke, stiller Dansk Retursystem A/S krav om en bankgaranti eller en anden form for sikkerhedsstillelse.

Vi kontaker jer om sikkerhedsstillelse, når vi har modtaget jeres anmodning om tilmelding. I er nødt til at stille sikkerhed, inden vi kan færdigbehandle jeres tilmelding. 

I skal også være opmærksomme på, at tilmelding til primær mærkning kan falde bort, hvis betingelserne for primær mærkning ikke overholdes.

Læs mere om sikkerhedsstillelse. 

Hvornår må jeg markedsføre/importere?

Når vi har behandlet jeres anmodning om tilmelding af et produkt, bliver de relevante data indlæst i pantsystemet. Eksemepvlis i butikkernes returautomater. Herefter modtager I et emballagetilmeldingsbevis.

I kan tidligst begynde at importere, sælge eller udlevere et produkt, når I har modtaget et emballagetilmeldingsbevis. Emballagetilmeldingsbeviset skal altid kunne fremvises og skal følge drikkevarerne indover grænsen, hvis der er tale om import.

Nytilmelding af et produkt

Vær opmærksom på, at alle ændringer af jeres produkter og emballager kan betyde, at I skal nytilmelde produkterne eller emballagerne. Læs mere om hvilke ændringer, der kræver en ny tilmelding.

I har særlige muligheder for tilmeldingsformer, som efter bestemte betingelser giver jer mulighed for visse ændringer uden nytilmelding.

Læs mere om særlige tilmeldinger.

Dansk Retursystem står til rådighed med hjælp og rådgivning i forbindelse med emballagetilmelding.

Kontakt Support.

Gå til emballagetilmelding (kræver login)